Vi har sändningspaus tills hösten! E-post: sommar@951.fi

Kommande Sändning:

Nyaste Direktsändningarna

Arkivsändningar & UR arkivet:

Nyaste Livesändningarna

Välkommen till Sundom TV

Du har kommit till Sundom Lokal TVs hemsida (951.fi/sundomtv.fi), här hittas allt som har att göra med Lokal TV i Sundom.

Aktuellt på Sundom TV

Denna sida (951.fi/sundomtv.fi) så är Sundom TVs hemsida, här hittas info om Sundom TV samt tablåer m.m.


Nya sändningar och program hittas på 951.fi/play

Sundom lokal-TV r.f. som är en ideell förening, som startade sin verksamhet i december 1983. Direktsändningarna, som är 1½ till 2 timmar långa, sänds 1 och 3 söndagen i varje månad och repris måndagen efter. Arkivsändningar sänds 2 och 4 söndagen i varje månad. Vi har  uppehåll under sommarmånaderna juni-augusti.

En infoslinga för meddelanden, gratulationer och annonser fungerar 24h/dygn året om läs mera här om slingan m.m. Har du idéer och förslag till program eller har du egna video/smalfilmer som kunde publiceras, ta gärna kontakt med någon av oss på lokal-TV. Är DU själv intresserad att vara med i händelsernas centrum, eller är DU annars intresserad av video- och mediateknik, då är DU hjärtligt välkommen med i vår verksamhet. 

Tag kontakt med någon i gruppen så får Du veta mer.

Verksamheten finansieras med frivilliga bidrag av tittarna samt genom försäljning av lotter, julhälsningar, annonser m.m. Vill Du stöda Sundom TVs verksamhet går det bra att göra en inbetalning på konto nr. FI77 4958 0010 1066 50 & BICKOD: ITELFIHH,

Skriv ut giroblankett här.  

OBS! Betala valfri summa – Sundom TV Tackar!

 Om har problem eller annars vill komma i kontakt med oss så finns vi på  e-post info@951.fi eller niklas@951.fi eller genom följande formulär går det också att kontakta oss direkt här.

 

Menu